Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie rybne, dobre także dla dzieci.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32563
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 49
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 923
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 330
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32563
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 49
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 923
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 330
Składniki
Kawałki folii aluminiowej (8 szt. do każdego kawałka łososia) skrop olejem,poukładaj na nich filety łososia. Oprósz je solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny i posyp sproszkowanym rozmarynem. Rybę zawiń w folię i piecz w piekarniku w temp. 200 C ok. pół godziny.
Ziemniaki obierz, pokrój w plastry, cukinię umyj, pokrój w kostkę, marchewkę oczyść, także pokrój. Warzywa ułóż na blasze wyłożoną folią aluminiową, skrop olejem z masłem i posiekanym czosnkiem. Dołóż do piekarnika (po 10 min. od włożenia ryby). Łososia podawaj z opieczonymi warzywami. Można też podać rybę z sosem np. holenderskim.