Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony udziec jagnięcy"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 338
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1175
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 63
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 71
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 338
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1175
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 63
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 71
Składniki
Zrobić marynatę: posiekać czosnek, dodać rozmaryn,tymianek, listki laurowe, sól oraz pieprz. Zalać winem. Mięso marynować dobę w lodówce.
Olej rozgrzać w brytfance, obsmażyć na nim mięso. Dodać czosnek z marynaty, wstawić do piekarnika, podlać bulionem. Piec 2 godziny. Umyte cytryny pokroić w plasterki. Na 20 minut przed końcem pieczenia obłożyć nimi mięso.
Sos przecedzić, wymieszać ze śmietaną i mąką, zagotować. Mięso pokroić, polać sosem.Źródło: Twoje Imperium