Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi cebulowe na ostro"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 483
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1316
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 352
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 483
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1316
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 352
Składniki
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Brzezi</strong>
Farsz: cebule obierz, pokrój w piórka. Podsmaż na oleju, posyp solą i przyprawami. Ostudź.
Ciasto: zagnieć. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij kółka. Ułóż farsz, zlep, formując pierogi (boki możesz dekoracyjnie docisnąć widelcem).
Pierogi ułóż w odstępach na wyłożonej papierem do pieczenia blasze, piecz ok. 20 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie