Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi cebulowe na ostro"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Brzezi</strong>
Farsz: cebule obierz, pokrój w piórka. Podsmaż na oleju, posyp solą i przyprawami. Ostudź.
Ciasto: zagnieć. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij kółka. Ułóż farsz, zlep, formując pierogi (boki możesz dekoracyjnie docisnąć widelcem).
Pierogi ułóż w odstępach na wyłożonej papierem do pieczenia blasze, piecz ok. 20 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie