Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 35
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 102
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 26
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 43
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 35
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 102
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 26
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 43
Składniki
boczek i cebulę drobniutko kroimy albo mielimy w maszynce na dużych oczkach, smażymy , przestudzone dodajemy do zmielonych ziemniaków ,sera i koperku , przyprawiamy, calość mieszamy . ulepione pierogi wkladamy do wrzątku i gotujemy około 20 minut zmniejszając płomień. ostudzone pierogi smażymy na oliwie i podajemy z kwaśną ,gęstą śmietaną.