Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8353
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8353
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Składniki
boczek i cebulę drobniutko kroimy albo mielimy w maszynce na dużych oczkach, smażymy , przestudzone dodajemy do zmielonych ziemniaków ,sera i koperku , przyprawiamy, calość mieszamy . ulepione pierogi wkladamy do wrzątku i gotujemy około 20 minut zmniejszając płomień. ostudzone pierogi smażymy na oliwie i podajemy z kwaśną ,gęstą śmietaną.