Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierogi z kaszą gryczaną, serem i pieczarkami"
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2720
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 196
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 234
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2720
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 196
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 234
Składniki
ciasta wymieszaj, zagnieć i ulep kulę. Owiń ją w folię i włóż na pół godziny do lodówki.
W tym czasie ugotuj kaszę gryczaną.
Cebulę obierz, poszatkuj i podduś na maśle razem z drobno pokrojonymi pieczarkami.
Przygotowane wymieszaj z serem oraz przyprawami.
Ciasto rozwałkuj, wytnij krążki, a następnie nałóż na nie farsz i dokładnie zlep krawędzie.
Gotowe pierożki gotuj kilka minut w osolonym wrzątku. Podawaj ze skwarkami.Źródło: Kurier TV