Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki obiad - można nakarmić wiele osób w krótkim czasie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Obieram ziemniaki i gotuję. Jeśli planuję fasolkę szparagową na ziemniakach układam sito i fasolkę gotuję na parze.
W tym czasie kroję pierś z kurczaka na plastry i przygotowuję jak schabowe. Rozbijam, przyprawiam, maczam w rozkłóconym jajku z odrobiną mleka.
Następnie obtaczam w bułce tartej z otrębami, smaży się bardzo krótko. Kurczak szybko jest gotowy.
Do obiadu ulubione surówki, tym razem ogórek małosolny, sałata i fasolka szparagowa.