Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki obiad - można nakarmić wiele osób w krótkim czasie.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Obieram ziemniaki i gotuję. Jeśli planuję fasolkę szparagową na ziemniakach układam sito i fasolkę gotuję na parze.
W tym czasie kroję pierś z kurczaka na plastry i przygotowuję jak schabowe. Rozbijam, przyprawiam, maczam w rozkłóconym jajku z odrobiną mleka.
Następnie obtaczam w bułce tartej z otrębami, smaży się bardzo krótko. Kurczak szybko jest gotowy.
Do obiadu ulubione surówki, tym razem ogórek małosolny, sałata i fasolka szparagowa.