Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast sosu zdrowa marchewka :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Pierś przyprawiamy solą wieprzem i odstawiamy na chwilę, Pieczemy na oliwie z masłem, gdy się nam zrumieni dodajemy startą na drobno marchewkę, odrobinę gałki muszkatowej i cynamonu, delikatnie podsmażamy, na koniec dodajemy odrobinę gęstego jogurtu lub śmietanę.