Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie,smaczne,szybkie
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Składniki
kroimy mieso,styl dowolny,cebulke w polksiezyce i podsmazamy wraz z czosnkiem i imbirem na patelni,kroimy baklazana,w dosc gruba kostke,scieramy marchew na tarce o grubych oczach i dodajemy wszystko do podsmazanego miesa.doprawiamy do smaku i dusimy dopoki baklazan nie zmieknie
szklanke ryzu, podsmazamy w garnku na 2 lyzkach oliwy,dodajemy 2 szklanki wrzacej wody,oraz pol lyzeczki soli,i gotujemy pod przykryciem,na malym ogniu ok.15 minut(po 10ciu minutach mozna sprawdzic w jakim stanie jest nasz ryz:)))i gotowe,smacznego