Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17396
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1074
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6230
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 578
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17396
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1074
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6230
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 578
Składniki
1. Cebulę i paprykę pokrój w kostkę lub prążki. 2. Wrzuć na patelnię, zalej szklanką wody i duś aż będą miękkie. 3. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę, dodaj 3 łyżki oleju i posyp przyprawą do gyrosa (duś 15 min) 4. Gdy mięso będzie już gotowe dodaj warzywa (jeśli woda do tego czasu nie wyparuje to odlej ją). 5. Torebkę kaszy 100g ugotuj w posolonej wodzie. 6. Do sosu możesz dodac przyprawy wedle uznania. 7. Ogórek kwaszony jako dodatek.