Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełno, dlatego podrzucam wam przepis na szybkie i smaczne piersi z kurczaka w boczku w aromatycznej marynacie.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15753
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4754
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 435
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15753
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4754
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 435
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na mniejsze części. Jedną pierś na 4 części mniej więcej. Do miseczki wrzucamy majonez, chrzan i przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Następnie wkładamy mięso i dokładnie mieszamy. Tak przygotowanego kurczaka możemy odstawić na godzinę do lodówki. Po tym czasie kawałki kurczaka owijamy w boczku. Przygotowane mięso grillujemy z obu stron na złoty kolor.