Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełno, dlatego podrzucam wam przepis na szybkie i smaczne piersi z kurczaka w boczku w aromatycznej marynacie.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5710
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 94
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 625
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5710
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 94
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 625
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na mniejsze części. Jedną pierś na 4 części mniej więcej. Do miseczki wrzucamy majonez, chrzan i przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Następnie wkładamy mięso i dokładnie mieszamy. Tak przygotowanego kurczaka możemy odstawić na godzinę do lodówki. Po tym czasie kawałki kurczaka owijamy w boczku. Przygotowane mięso grillujemy z obu stron na złoty kolor.