Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy w pełno, dlatego podrzucam wam przepis na szybkie i smaczne piersi z kurczaka w boczku w aromatycznej marynacie.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 140
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 243
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 140
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 243
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na mniejsze części. Jedną pierś na 4 części mniej więcej. Do miseczki wrzucamy majonez, chrzan i przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Następnie wkładamy mięso i dokładnie mieszamy. Tak przygotowanego kurczaka możemy odstawić na godzinę do lodówki. Po tym czasie kawałki kurczaka owijamy w boczku. Przygotowane mięso grillujemy z obu stron na złoty kolor.