Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantne babeczki z warzywami"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Przesiać mąkę orkiszową z proszkiem, sodą i solą. W misce wymieszać jaja z jogurtem i olejem. Warzywa wraz z imbirem dodać do miski z jajami. Do tej płynnej masy dosypać sypkie, dokładnie wymieszać.
Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i dodać do masy. Foremki do babeczek posmarować pędzelkiem zamoczonym w oleju. Następnie nałożyć na nie masę.
Piec w średnio nagrzanym piekarniku aż babeczki osiągną kolor mocno złoty, a ser się roztopi. Przestudzone babeczki udekorować liśćmi bazylii.Źródło: Świat Seriali