Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantny gulasz wołowy"
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 31
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1025
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 338
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 31
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1025
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 338
Składniki
Fasolę odcedzić z zalewy, przepłukać, odsączyć. Boczek posiekać.
Na patelni zeszklić posiekaną cebulę z ziołami, czosnkiem i przyprawami, dodać boczek i wołowinę, zrumienić, dodać sos sojowy, cukier, pomidory, dusić pod przykryciem około 20 minut.
Do gulaszu dodać pokrojoną w kosteczkę paprykę, poddusić, dodać fasolę i bulion, gotować ok. 10 minut. Podawać z ryżem albo plackami tortilli.Źródło: Twoje Imperium