Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają. Przyprawy, które użyłam, sprawiają, że łosoś nie jest w smaku mdły ani nudny. Zapraszam.
Naczynie, patelnia, łyżeczka, szpatułka
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18243
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2594
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 228
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 316
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5475
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18243
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2594
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 228
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 316
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5475
Składniki
Składniki marynaty łączymy w naczyniu.
Płaty łososia kroimy na dowolną wielkość i smarujemy dokładnie marynatą. Zostawiamy na pół godziny.
Rozgrzewamy masło na patelni i smażymy najpierw na stronie że skórą 2 minuty, a następnie 2 minuty na drugiej stronie.
Podajemy z ziemniakami lub ryżem i surówką.