Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają. Przyprawy, które użyłam, sprawiają, że łosoś nie jest w smaku mdły ani nudny. Zapraszam.
Naczynie, patelnia, łyżeczka, szpatułka
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1561
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1561
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
Składniki marynaty łączymy w naczyniu.
Płaty łososia kroimy na dowolną wielkość i smarujemy dokładnie marynatą. Zostawiamy na pół godziny.
Rozgrzewamy masło na patelni i smażymy najpierw na stronie że skórą 2 minuty, a następnie 2 minuty na drugiej stronie.
Podajemy z ziemniakami lub ryżem i surówką.