Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 699
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 45
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 204
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 699
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 45
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 204
Składniki
Wlej do miski wodę i dodaj ćwierć kostki drożdzy i 2 szklanki Mąki Szymanowskiej
Odstaw miskę w ciepłe miejsce aby ciasto wyrosło,
Dodaj szczyptę soli,
Wyrabiaj rękoma ciasto aby wyszło cienkie koło,
Posmaruj ciasto sosem pomidorowym lub ketchupem
I dodaj sera na ciasto
Piecz około 15 minut