Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pizza bez mięsa i tania w wykonaniu..
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 212
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1304
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 212
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1304
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Wykonanie: Obie maki wymieszać, dodać drożdże , wodę, sól do smaku, dokładnie wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia.
Następnie ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem blachy i podpiec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni.
Wyjąć ciasto z piekarnika nałożyć plastry pomidorów,
sera żółtego,
i posypać ziołami.
Zapiec do rozpuszczenia się sera.