Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pizza bez mięsa i tania w wykonaniu..
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5291
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 844
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11719
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1312
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5291
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 844
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11719
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1312
Składniki
Wykonanie: Obie maki wymieszać, dodać drożdże , wodę, sól do smaku, dokładnie wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia.
Następnie ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem blachy i podpiec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni.
Wyjąć ciasto z piekarnika nałożyć plastry pomidorów,
sera żółtego,
i posypać ziołami.
Zapiec do rozpuszczenia się sera.