Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pizza bez mięsa i tania w wykonaniu..
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 354
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 196
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 225
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 296
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 50
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 354
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 196
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 225
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 296
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 50
Składniki
Wykonanie: Obie maki wymieszać, dodać drożdże , wodę, sól do smaku, dokładnie wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia.
Następnie ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem blachy i podpiec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni.
Wyjąć ciasto z piekarnika nałożyć plastry pomidorów,
sera żółtego,
i posypać ziołami.
Zapiec do rozpuszczenia się sera.