Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne placuszki, miękkie i delikatne mięsko oraz chrupiący przysmażony ser. Fajna odmiana od zwykłych kotletów z piersi
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Składniki
wbijamy do miski jajka, dodajemy mąkę, musztardę, majonez, bardzo drobno posiekaną cebulę i czosnek, zioła, przyprawy i drobno pokrojony ser (akurat miałam w plasterkach, można zetrzeć na tarce)
pierś kroimy w drobną kostkę
okrawki z piersi zabiera mały żebrak "podstołowy" :)
pierś dodajemy do masy
mieszamy dokładnie, powstała masa ma być gęsta
nakładamy łyżką nieduże placuszki na gorący olej i smażymy na złoto
osuszamy z nadmiaru oleju na papierowych ściereczkach
Smacznego:)