Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam trochę kurek ,tak pomyślałam o kurczaku w warzywach z kurkami.Przepis wyszedł super...serdecznie Wam polecam,można dać inne grzybki,na pewno wyjdzie smacznie:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Składniki
Na patelni podsmażyć wszystkie warzywa na maśle. Przełożyć do garnka podlać odrobiną wody i zagotować około 15 min. Zblendować warzywa podlać wodą jak jest za gęste. Osobno na patelni obsmażyć obtoczone w mące podudzia. Dodać do zblendowanych warzyw,dodać przyprawy i gotować do miękkości mięsa. Kurki podsmażyć na maśle osobno i dodać pod koniec gotowania do mięsa. Śmietanę roztrzepać z 1 łyżką mąki i dodać do potrawy. Dodać sól ,pieprz,bazylię,lubczyk,zagotować.
Smacznego życzę!