Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne podudzia duszone w dużej ilości warzyw i przypraw. Wyszły miękkie i bardzo smaczne.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Składniki
Umyte podudzia zaprawić przyprawami w brytfance. Dodać pokrojone warzywa,sól i dobrze wymieszać. Odstawić na pół godz, Podlać wodą około 1/2 l. Można piec w piekarniku lub dusić na kuchence gazowej na dwóch palnikach. Ja robiłam na kuchence gazowej,często trzeba zamieszać by warzywa nie przypaliły się.
Smacznego życzę!