Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18235
Dodano: 20.01.2019
Odsłon: 2512
3-4 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Umyte podudzia zaprawić przyprawami w brytfance.
Dodać pokrojone warzywa,sól i dobrze wymieszać.
Odstawić na pół godz, Podlać wodą około 1/2 l.
Można piec w piekarniku lub dusić na kuchence gazowej na dwóch palnikach.
Ja robiłam na kuchence gazowej,często trzeba zamieszać by warzywa nie przypaliły się.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (14)

bryssska 21 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Świetne dnie, mniam ;-D Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

basiliana 21 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Apetyczne danie, a przy tym świetny pomysł na wykorzystanie kapusty pekińskiej. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 21 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Kuszące danie. Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 21 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszny obiad ze bogatym zestawem przypraw! Odpowiedzi: 5 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

ErJot 20 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Apetyczny pomysł - uwielbiam takie dania obiadowe:) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz