Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne podudzia duszone w dużej ilości warzyw i przypraw. Wyszły miękkie i bardzo smaczne.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1221
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 163
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1221
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 163
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Umyte podudzia zaprawić przyprawami w brytfance. Dodać pokrojone warzywa,sól i dobrze wymieszać. Odstawić na pół godz, Podlać wodą około 1/2 l. Można piec w piekarniku lub dusić na kuchence gazowej na dwóch palnikach. Ja robiłam na kuchence gazowej,często trzeba zamieszać by warzywa nie przypaliły się.
Smacznego życzę!