Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i proste w wykonaniu polecam bo jest rewelacyjna....
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 25
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20377
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 364
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 25
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20377
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 364
Składniki
Polędwicę umyc osuszyc papierowym ręcznikiem , posypac solą , pieprzem , papryką , posmarowac czosnkiem przeciśnietym wczesniej przez praskę i na 1,5 godz włozyc do lodówki.po tym czasie rozgrzac na patelni masło1/4 kostki i obsmazyc z obu stron żeby było pózniej na gotowo bardziej soczyste.Mięso włozyc do rękawa lub naczynia żaroodpornego posypac majerankiem wlac troche oleju (ja majeranek rozcieram w rękach ma bardziej intensywny i mocniejszy zapach) i piec piekarnik 190 stopni przez ok 1 do 1,5 godz ale nie za długo bo mieso bedzie za suche.po tym czasie mięsko jest soczyste i pyszne .Smacznego