Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i proste w wykonaniu polecam bo jest rewelacyjna....
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1005
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 66
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 409
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 718
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2714
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1005
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 66
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 409
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 718
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2714
Składniki
Polędwicę umyc osuszyc papierowym ręcznikiem , posypac solą , pieprzem , papryką , posmarowac czosnkiem przeciśnietym wczesniej przez praskę i na 1,5 godz włozyc do lodówki.po tym czasie rozgrzac na patelni masło1/4 kostki i obsmazyc z obu stron żeby było pózniej na gotowo bardziej soczyste.Mięso włozyc do rękawa lub naczynia żaroodpornego posypac majerankiem wlac troche oleju (ja majeranek rozcieram w rękach ma bardziej intensywny i mocniejszy zapach) i piec piekarnik 190 stopni przez ok 1 do 1,5 godz ale nie za długo bo mieso bedzie za suche.po tym czasie mięsko jest soczyste i pyszne .Smacznego