Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad polecam, bardzo proste w przygotowaniu a zarazem smaczne, soczyste mięso z polędwiczek wieprzowych w aromatycznym sosie z dodatkiem grzybów kurek. Danie rozpływa się w ustach, idealnie do tego pasują kopytka lub kluski śląskie.
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 320
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 862
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 307
Przepis na pyszną i zdrową sałatkę makaronową w stylu śródziemnomorskim. Idea...
Odsłon: 129
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 320
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 862
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 307
Przepis na pyszną i zdrową sałatkę makaronową w stylu śródziemnomorskim. Idea...
Odsłon: 129
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w dwu centymetrowe plastry i lekko dłonią rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i smażymy na rozgrzanym oleju do miękkości.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i szklimy razem z masłem. Do cebuli dodajemy grzyby, doprawiamy pieprzem oraz solą. Smażymy 20 minut, po tym czasie zagęszczamy sos śmietaną rozrobioną z mąką pszenną. Chwilkę gotujemy aż sos zgęstnieje.
3. Na koniec grzyby łączymy z mięsem. 4. Gotowe. 5. Smacznego.