Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki wieprzowe krojone i podsmażone, a potem duszone z pieczarkami i cebulą
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1116
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1116
Składniki
Pokroić polędwiczki na dość grube plastry, trochę potraktować tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i partiami podsmażyć z obu stron; przełożyć do garnka czy rondla. Pokroić cebulę w kostkę, podsmażyć na złoto, dorzucić do polędwiczek Obrać i pokroić pieczarki, podsmażyć, dodać do polędwiczek. Do rondla z polędwiczkami dodać trochę wody, dusić około 30-40 min na niewielkim ogniu Na koniec doprawić solą, można dorzucić trochę natki.