Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Polędwiczki z truskawkami"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1893
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1744
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1893
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1744
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
W małej miseczce wymieszaj jogurt z drobno posiekanym szczypiorkiem. Dopraw solą, pieprzem i cukrem do smaku.
Całość wstaw do lodówki. Truskawki pokrój w ósemki, a rzodkiewki w cienkie plastry.
Szpinak umyj, osusz i poodcinaj twarde ogonki. Lekko skrop go oliwą. Pokrój mięso. Następnie fantazyjnie rozłóż szpinak, rzodkiewkę i polędwiczki na półmisku. Posyp truskawkami.
Przygotowaną sałatkę zalej schłodzonym sosem. Oprósz pieprzem. Podawaj udekorowane listkami bazylii.Źródło: Na żywo