Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Anyżowy aromat "włoskiego" kurczaka.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424888
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10674
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336953
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424888
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10674
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336953
Składniki
Kurczaka płuczemy ,osuszamy papierowym ręcznikiem. Boczek kroimy w drobną kostkę ,dodajemy posiekane zioła ,nasiona kopru ,sól i pieprz mieszamy. Przygotowanym farszem nadziewamy kurczaka. Otwór zaszywamy. Brytfankę polewamy połową oliwy ,kładziemy na nią kurczaka i polewamy go pozostałą oliwą. Pieczemy go w temperaturze 200°C ,przez około godzinę. Podajemy pokrojonego z surówką.