Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty obiad, który napewno posmakuje każdemu
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5262
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34478
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2138
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113802
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5262
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34478
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2138
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113802
Składniki
Warzywa i kurczaka pokroić w kostkę Cebulę przesmażyć na oliwie Dodać warzywa(oprócz groszku) i smażyć 4 minuty mieszając Dodać kurczaka i przesmażyć jeszcze minute Dodać ryż Zalaż wodą lub bulionem do zakrycia składników Gotować do zmięknięcia ryżu, co jakiś czas mieszając(w razie potrzeby dolać wody) Na ostatnje kilka minut dosypac groszek Podawać że startym parmezanem