Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorki z aromatycznym farszem"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1178
Składniki
Zetrzyj ser edamski, dodaj twarożek, masło, śmietanę i utrzyj. Czosnek obierz, posiekaj, szczypiorek umyj, posiekaj. Dodaj do masy serowej.
Pomidorki umyj, odkrój górę. Wyjmij miąższ, nałóż masę serową. Bagietkę pokrój na cienkie kromeczki. Opiecz je na blasze w piekarniku z plasterkami czosnku (w 150°C), udekoruj nimi część pomidorków, resztę nakryj „czapeczkami”.Źródło: Świat kobiety