Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomidory z mięsnym farszem"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 256
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 256
Składniki
Obraną cebulę posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj pokrojone w plastry pieczarki i smaż kilka minut.
Ostudzone połącz z mięsem mielonym i wbij jajko. Przypraw musztardą, solą i pieprzem. Dodaj posiekany koperek i wymieszaj na gładką masę.
Pomidory umyj, zetnij wierzchy, wydrąż środki, posól i napełnij farszem.
Umieść warzywa w brytfannie i wstaw na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Danie podawaj z ryżem i brokułami.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 330Źródło: Super TV