Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Porzeczkowe filety rybne"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12570
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1424
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13629
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5737
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12570
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1424
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13629
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5737
Składniki
Filety rybne przypraw z obydwu stron, panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż.
Cebule posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj starte marchewki i pietruszkę. Podlej ok. pół szklanki wody, duś do miękkości. Wlej koncentrat.
Porzeczki obierz z szypułek, ugotuj do miękkości w 1/3 szklanki wody. Przetrzyj przez gęste sitko wprost do warzyw. Wymieszaj, przypraw do smaku. Sosem polej ryby.
<strong>Czas przygotowania 45 min. Ilość porcji 3. Cena za porcję 3,30 zł.
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie