Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczne danie na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10754
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6186
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13083
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10754
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6186
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5363
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13083
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4832
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, posiekać i smażyć na oleju z posiekanym czosnkiem i porem. Wrzucić odsączoną fasolę, świeży tymianek i podprawić ketchupem do smaku. Podlać rosołem, przyprawić do smaku, gotować 5 minut na wolnym ogniu. Na suchej patelni wysmażyć boczek, dodać trochę masła i usmażyć jajka sadzone z dodatkiem soli i pieprzu. Tka przygotowane jajka podawać na przygotowanych warzywach.