Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczne danie na obiad.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112994
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 348
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 695
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 540
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112994
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 348
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 695
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 540
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, posiekać i smażyć na oleju z posiekanym czosnkiem i porem. Wrzucić odsączoną fasolę, świeży tymianek i podprawić ketchupem do smaku. Podlać rosołem, przyprawić do smaku, gotować 5 minut na wolnym ogniu. Na suchej patelni wysmażyć boczek, dodać trochę masła i usmażyć jajka sadzone z dodatkiem soli i pieprzu. Tka przygotowane jajka podawać na przygotowanych warzywach.