Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z brokułem w roli głównej. Najlepiej smakuje podane z ryżem lub kaszą, chociaż z ugotowanymi ziemniakami też będzie pyszne.
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17279
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 137
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4880
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7654
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17279
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 137
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4880
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7654
Składniki
Fileta z kurczaka myjemy, kroimy na kawałki i posypujemy przyprawą do drobiu. Obsmażamy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Pieczarki oczyszczamy, dodajemy do kurczaka, zalewamy niewielką ilością wody i dusimy ok. 20 min.
Brokuła myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Mieszamy z kurczakiem i pieczarkami.
Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem.