Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z brokułem w roli głównej. Najlepiej smakuje podane z ryżem lub kaszą, chociaż z ugotowanymi ziemniakami też będzie pyszne.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 154
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1174
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13318
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 154
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1174
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13318
Składniki
Fileta z kurczaka myjemy, kroimy na kawałki i posypujemy przyprawą do drobiu. Obsmażamy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Pieczarki oczyszczamy, dodajemy do kurczaka, zalewamy niewielką ilością wody i dusimy ok. 20 min.
Brokuła myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Mieszamy z kurczakiem i pieczarkami.
Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem.