Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z brokułem w roli głównej. Najlepiej smakuje podane z ryżem lub kaszą, chociaż z ugotowanymi ziemniakami też będzie pyszne.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11833
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11833
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Fileta z kurczaka myjemy, kroimy na kawałki i posypujemy przyprawą do drobiu. Obsmażamy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Pieczarki oczyszczamy, dodajemy do kurczaka, zalewamy niewielką ilością wody i dusimy ok. 20 min.
Brokuła myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Mieszamy z kurczakiem i pieczarkami.
Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem.