Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 223
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 147
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 3967
Polecam.
Odsłon: 223
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 147
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 3967
Składniki
kapuste poszatkowac, cebule posiekac ale nie bardzo drobno, por pokroic w polplasterki, posolic, wymieszac i przycisnac talerzem, zeby warzywa zmiekly.
marchew i jablko zetrzec na tarce o grubych oczkach, dodac do warzyw (ok 30 min kapusta, cebula i por powinny byc przycisniete, zalezy czy lubimy bardziej miekkie czy twardsze warzywa).
wode pomieszac z oliwa, dodac pieprz, bazylie i oregano (ja juz nie sole, bo kapuste solilismy), powstalym sosem przelac warzywa, wymieszac, odstawic na ok godzinke, zeby smaki sie przegryzly :)