Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dość Pangi lub Mintaja? Może by tak Łosoś !
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2860
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 571
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3661
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 231
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 311
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2860
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 571
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3661
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 231
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 311
Składniki
Łososia oprószamy solą i pieprzem. Mieszamy oliwę z sokiem z cytryny i posiekaną pietruszką.
Marynatą zalewamy Rybkę. Dajmy poleżeć Łososiowi ok 2 godzinki w lodówce w owej marynacie. W tym czasie robimy Dip. Łączymy majonez, keczup oraz jogurt z odrobiną soli i pieprzu.
Paprykę i ogórka kroimy w drobną kostkę i dorzucamy do masy. Rybkę smażymy na oliwie z dodatkiem masła. Ja często ją obracam by zachowała soczystość :)
Łososia podaję z ziemniaczkami opiekanymi w pieprzu ziołowym i surówką z kiszonej kapusty. Obok polewamy Dip w którym uwielbiam maczać i rybkę i ziemniaczki :):):)