Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dość Pangi lub Mintaja? Może by tak Łosoś !
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 158
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 232
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 335
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 158
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 232
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 335
Składniki
Łososia oprószamy solą i pieprzem. Mieszamy oliwę z sokiem z cytryny i posiekaną pietruszką.
Marynatą zalewamy Rybkę. Dajmy poleżeć Łososiowi ok 2 godzinki w lodówce w owej marynacie. W tym czasie robimy Dip. Łączymy majonez, keczup oraz jogurt z odrobiną soli i pieprzu.
Paprykę i ogórka kroimy w drobną kostkę i dorzucamy do masy. Rybkę smażymy na oliwie z dodatkiem masła. Ja często ją obracam by zachowała soczystość :)
Łososia podaję z ziemniaczkami opiekanymi w pieprzu ziołowym i surówką z kiszonej kapusty. Obok polewamy Dip w którym uwielbiam maczać i rybkę i ziemniaczki :):):)