Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dość Pangi lub Mintaja? Może by tak Łosoś !
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 54
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 520
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 684
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4197
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 54
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 520
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 684
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4197
Składniki
Łososia oprószamy solą i pieprzem. Mieszamy oliwę z sokiem z cytryny i posiekaną pietruszką.
Marynatą zalewamy Rybkę. Dajmy poleżeć Łososiowi ok 2 godzinki w lodówce w owej marynacie. W tym czasie robimy Dip. Łączymy majonez, keczup oraz jogurt z odrobiną soli i pieprzu.
Paprykę i ogórka kroimy w drobną kostkę i dorzucamy do masy. Rybkę smażymy na oliwie z dodatkiem masła. Ja często ją obracam by zachowała soczystość :)
Łososia podaję z ziemniaczkami opiekanymi w pieprzu ziołowym i surówką z kiszonej kapusty. Obok polewamy Dip w którym uwielbiam maczać i rybkę i ziemniaczki :):):)