Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dość Pangi lub Mintaja? Może by tak Łosoś !
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 265
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 265
Składniki
Łososia oprószamy solą i pieprzem. Mieszamy oliwę z sokiem z cytryny i posiekaną pietruszką.
Marynatą zalewamy Rybkę. Dajmy poleżeć Łososiowi ok 2 godzinki w lodówce w owej marynacie. W tym czasie robimy Dip. Łączymy majonez, keczup oraz jogurt z odrobiną soli i pieprzu.
Paprykę i ogórka kroimy w drobną kostkę i dorzucamy do masy. Rybkę smażymy na oliwie z dodatkiem masła. Ja często ją obracam by zachowała soczystość :)
Łososia podaję z ziemniaczkami opiekanymi w pieprzu ziołowym i surówką z kiszonej kapusty. Obok polewamy Dip w którym uwielbiam maczać i rybkę i ziemniaczki :):):)