Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1188
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13257
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1188
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13257
Składniki
Do miski dodajemy wszystkie składniki na naleśniki: trzy szklanki mąki, dwie szklanki mleka, szklanka wody, trzy jajka, szczyptę soli Całość blendujemy do momentu zniknięcia grudek mąki
Ciasto powinno mieć płynną konsystencję jeśli jest za gęste dolewamy odrobinę wody Rozgrzewamy patelnię (średnica 30cm), dodajemy niewielka ilość oleju i smażymy cienkie naleśniki