Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7606
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2685
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7606
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2685
Składniki
Do miski dodajemy wszystkie składniki na naleśniki: trzy szklanki mąki, dwie szklanki mleka, szklanka wody, trzy jajka, szczyptę soli Całość blendujemy do momentu zniknięcia grudek mąki
Ciasto powinno mieć płynną konsystencję jeśli jest za gęste dolewamy odrobinę wody Rozgrzewamy patelnię (średnica 30cm), dodajemy niewielka ilość oleju i smażymy cienkie naleśniki