Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i zdrowe danie dła tych co lubią ryby,lub coś wykwintnego do zjedzenia.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Pstrąga oczyścic,pinsetą wyjąć ości,posolić i popieprzyć,odstawić na ok.pół godz.w tym czasie przygotowujemy farsz:mięso łączymy z przyprawami,jajkiem,cebulką i bułką tartą,mięszamy i nadziewamy farszem,łączymy brzegi wykałaczkami,zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do piekarnika pieczemy ok.godziny w 180''C.wyłączamy piekarnik i jeszcze chwilę czekamy az,,dojdzie,,.Wspaniale smakuje na gorąco jak i na zimno,z pieczywem,ale można również z ziemniakami i surówką no i mamy pyszny obiad:)
Pstrąga można również podawac z warzywami według uznania,wtedy świetnie nadaje się na wigilijną kolacje.