Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba z grzybami i gotowanymi warzywami
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1046
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 93
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1046
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 93
Składniki
Rybę myjemy i wycieramy do sucha, kroimy na dwie porcje, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Nagrzewamy piekarnik do temperatury 180''C i pieczemy rybę 20-30 minut.
Kurki czyścimy, myjemy zimną wodą, odsączamy i kroimy na drobne kawałki. Na patelni rozpuszczamy masło i dodajemy wyciśnięty czosnek. dodajemy kurki. Gdy woda z kurek odparuje dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mrożone warzywa wkładamy do garnka, zalewamy wodą i solimy. Całość gotujemy 15 minut.
SMACZNEGO