Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba z grzybami i gotowanymi warzywami
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117877
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8303
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3086
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2021
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1494
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117877
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8303
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3086
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2021
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1494
Składniki
Rybę myjemy i wycieramy do sucha, kroimy na dwie porcje, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Nagrzewamy piekarnik do temperatury 180''C i pieczemy rybę 20-30 minut.
Kurki czyścimy, myjemy zimną wodą, odsączamy i kroimy na drobne kawałki. Na patelni rozpuszczamy masło i dodajemy wyciśnięty czosnek. dodajemy kurki. Gdy woda z kurek odparuje dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mrożone warzywa wkładamy do garnka, zalewamy wodą i solimy. Całość gotujemy 15 minut.
SMACZNEGO