Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg na ostro z grilla"
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 53
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 16
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1399
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 53
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 16
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1399
Składniki
Ryby oczyść. Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i posiekaną pietruszką. Posmaruj pstrągi marynatą i odstaw na 30 minut.
Dymkę i paprykę pokrój, wymieszaj i lekko posól. Napełnij nimi pstrągi. Każdą rybę połóż na kawałku folii aluminiowej i posyp resztą warzyw.
Owiń folią i połóż na grillu. Piecz przez 20-30 minut. Obracaj ryby kilkakrotnie. Pod koniec ugrilluj plasterki cytryn.Źródło: TV14