Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg przekładany kaszą gryczaną"
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 13
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 30
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 305
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 13
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 30
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 305
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Składniki
Pstrągi oczyść, odfiletuj (skórę zostaw). Skrop sokiem z cytryny, przypraw. Chłodź 15 minut.
Grzybki suszone zalej wrzącą wodą, namocz. Odcedź, drobno pokrój. Kaszę ugotuj w osolonej wodzie z suszonymi grzybami i łyżką oleju. Pieczarki oczyść, pokrój. Przesmaż na łyżce masła. Przypraw.
Ryby pokrój na kawałki, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju, pod koniec dodając masło. Pstrągi przełóż kaszą i pieczarkami.Źródło: Chwila dla Ciebie