Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrąg z masłem czosnkowym"
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 42
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 701
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 55
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 42
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 701
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 55
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Składniki
Pstrągi umyj, osusz. Skrop ze wszystkich stron i w środku sokiem z cytryny, posyp solą, pieprzem i tymiankiem.
Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Wymieszaj z miękkim masłem i odrobiną soli. Posmaruj naczynie żaroodporne.
Troszkę masła włóż do środka pstrągów i ułóż na wierzchu. Zapiekaj około 25 minut w temp. 180°C.
Przepis przysłała Małgorzata Stachurska z Katowic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie