Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z puree Anny Kaczmarskiej z Łodzi"
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 167
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 37
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 74
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 48
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 167
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 37
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 74
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 48
Składniki
Do 2 litrów wody dodaj wino, seler, cebulę, marchewkę. Przypraw, gotuj 15 min. Na wywarze ugotuj pstrągi, wyjmij ryby. Groszek ugotuj, odcedź, przypraw.
Żółtka ubij na parze z 2 łyżkami bulionu, dodaj stopione masło, puree z groszku, przypraw. Jeśli danie jest za gęste, wlej trochę wywaru. Puree podaj z pstrągiem.Źródło: Takie jest życie