Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z puree Anny Kaczmarskiej z Łodzi"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 616
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 844
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 371
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 616
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 844
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 371
Składniki
Do 2 litrów wody dodaj wino, seler, cebulę, marchewkę. Przypraw, gotuj 15 min. Na wywarze ugotuj pstrągi, wyjmij ryby. Groszek ugotuj, odcedź, przypraw.
Żółtka ubij na parze z 2 łyżkami bulionu, dodaj stopione masło, puree z groszku, przypraw. Jeśli danie jest za gęste, wlej trochę wywaru. Puree podaj z pstrągiem.Źródło: Takie jest życie