Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pulpety w sosie pieczarkowy m"
...ale pyszny.
Odsłon: 604
Polecam.
Odsłon: 562
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 58
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
...ale pyszny.
Odsłon: 604
Polecam.
Odsłon: 562
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 58
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 52
Składniki
<strong>Przepis przysłała Karolina Bojaczuk z Łukowa</strong>
Kapustę poszatkuj, zalej wodą, dodaj przyprawy, gotuj 15 min.
Pieczarki pokrój, dodaj do kapusty, gotuj 15 min. Paprykę, ziemniaki, cebulę, cukinię i pomidory pokrój w kostkę. Dodaj do kapusty razem z koncentratem, gotuj 30 min.
Pulpety: wyrób, przy- praw. Uformuj kulki, gotuj 5 min w osolonej wodzie. Dodaj do gulaszu.Źródło: Chwila dla Ciebie