Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pulpety w sosie pieczarkowy m"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4803
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9144
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
<strong>Przepis przysłała Karolina Bojaczuk z Łukowa</strong>
Kapustę poszatkuj, zalej wodą, dodaj przyprawy, gotuj 15 min.
Pieczarki pokrój, dodaj do kapusty, gotuj 15 min. Paprykę, ziemniaki, cebulę, cukinię i pomidory pokrój w kostkę. Dodaj do kapusty razem z koncentratem, gotuj 30 min.
Pulpety: wyrób, przy- praw. Uformuj kulki, gotuj 5 min w osolonej wodzie. Dodaj do gulaszu.Źródło: Chwila dla Ciebie