Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24552
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 502
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 439
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24552
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 502
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 439
Składniki
► Warzywa i buraczki z liśćmi, obrać, pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać vegetę i gotować do miękkości / gotować około 20 minut /. Jajka ugotować na twardo. ► Zrobić zasmażkę z mąki i masła i dodać do zupy, dokładnie mieszając, zagotowć / odstawić /. ► Domieszać śmietanę, odrobinę octu i włożyć połówki na twardo ugotowanych jajek. Na sam końiec dodać świeżo posiekaną natkę pietruszki z koperkiem. Jak poczeba / doprawić przyprawami /