Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 955
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 93
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
► Warzywa i buraczki z liśćmi, obrać, pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać vegetę i gotować do miękkości / gotować około 20 minut /. Jajka ugotować na twardo. ► Zrobić zasmażkę z mąki i masła i dodać do zupy, dokładnie mieszając, zagotowć / odstawić /. ► Domieszać śmietanę, odrobinę octu i włożyć połówki na twardo ugotowanych jajek. Na sam końiec dodać świeżo posiekaną natkę pietruszki z koperkiem. Jak poczeba / doprawić przyprawami /