Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pyszne kotleciki drobiowe"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Mięso umyj, pokrój w paski w poprzek piersi, przypraw solą i pieprzem. Płatki zmiksuj w blenderze lub rozgnieć w ściereczce tłuczkiem do mięsa, połącz je z serem. Jajka roztrzep widelcem.
Kotleciki obtocz w jajku i w płatkach z serem. Smaż na oleju aż będą rumiane. Podawaj z sałatą.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień