Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne, tradycyjne !
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5705
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 621
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5705
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 91
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 621
Składniki
Do miski wkładamy mięso, dodajemy posiekaną w drobną kostkę cebulkę, odsączona bułkę, jajko i przyprawy.
Dokładnie wszystko mieszamy ze sobą. Następnie tworzymy kotleciki o odpowiedniej dla każdego wielkości i grubości. Obtaczamy je w bułkce tartej i kładziemy na patelnie na rozgrzany olej. Smażymy na małym ogniu tak długo aż się ładnie zarumienią. Gotowe kotlety podaje z całymi zmiemniaczkami posypanymi koperkiem i dowolną surówką. Życzę Smacznego !