Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja,danie na przyjecie:)Ja robiłam na Święta:)))))
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Dość duży garnek i rondel,to na początek:))))
kiełbasę pokroić w dość gruba kostkę,dusić w rondlu i przełożyć do garnka.pieczarki pokroić w kostkę dość dużą,doprawić na ostro i w tym samym rondlu dusić do odparowania sosu po czym przełożyć do garnka z kiełbasą.cebule pokroić w kostkę jak pozostałe składniki i udusić przyprawiając wegetą,również przełożyć.ogórek konserwowy również pokroić dość grubo,dodać do garnka>).Czerwoną fasolę,opłukać pod bierzącą wodą i przełożyć do reszty,wymieszać składników.przyprwić przecierem pomidorowym i przyprawami na ostro i dusić jeszcze wszystko razem tak około 10 minut,