Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja,danie na przyjecie:)Ja robiłam na Święta:)))))
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16895
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 110
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 854
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24274
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16895
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 110
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 854
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24274
Składniki
Dość duży garnek i rondel,to na początek:))))
kiełbasę pokroić w dość gruba kostkę,dusić w rondlu i przełożyć do garnka.pieczarki pokroić w kostkę dość dużą,doprawić na ostro i w tym samym rondlu dusić do odparowania sosu po czym przełożyć do garnka z kiełbasą.cebule pokroić w kostkę jak pozostałe składniki i udusić przyprawiając wegetą,również przełożyć.ogórek konserwowy również pokroić dość grubo,dodać do garnka>).Czerwoną fasolę,opłukać pod bierzącą wodą i przełożyć do reszty,wymieszać składników.przyprwić przecierem pomidorowym i przyprawami na ostro i dusić jeszcze wszystko razem tak około 10 minut,