Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne i aromatyczne. Zazwyczaj robie ok. 10-12 pałek
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Składniki
przyprawione tak jak lubimy (u mnie zazwyczaj sol, pieprz i ziola prowansalskie) "pałki" kurczaka wkładamy do naczynia zaroodpornego, jak ktos lubi, mozna najpierw obsmazyc na patelni, na wierzch wsypujemy plasterki ogorka zielonego. Pieczemy ok 1 godz. w piekarniku 180 st. C. Czas pieczenia zalezy od porcji pieczonego miesa. Ja traktuje go orientacyjnie. Ogorki daja cudowny aromat miesu.