Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne i aromatyczne. Zazwyczaj robie ok. 10-12 pałek
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4554
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4554
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
przyprawione tak jak lubimy (u mnie zazwyczaj sol, pieprz i ziola prowansalskie) "pałki" kurczaka wkładamy do naczynia zaroodpornego, jak ktos lubi, mozna najpierw obsmazyc na patelni, na wierzch wsypujemy plasterki ogorka zielonego. Pieczemy ok 1 godz. w piekarniku 180 st. C. Czas pieczenia zalezy od porcji pieczonego miesa. Ja traktuje go orientacyjnie. Ogorki daja cudowny aromat miesu.