Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne i aromatyczne. Zazwyczaj robie ok. 10-12 pałek
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457583
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1411
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2235
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 569
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457583
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1411
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2235
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 569
Składniki
przyprawione tak jak lubimy (u mnie zazwyczaj sol, pieprz i ziola prowansalskie) "pałki" kurczaka wkładamy do naczynia zaroodpornego, jak ktos lubi, mozna najpierw obsmazyc na patelni, na wierzch wsypujemy plasterki ogorka zielonego. Pieczemy ok 1 godz. w piekarniku 180 st. C. Czas pieczenia zalezy od porcji pieczonego miesa. Ja traktuje go orientacyjnie. Ogorki daja cudowny aromat miesu.