Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis ktory zaspokoi tradycjonalistow i nie tylko.Zawarta w nim pasta pomidorowa nadaje prawdziwy smak Bolognese.Dzieki swiezej bazyli sam zapach potrawy jest niezywkle apetyczny.Naprawde pychota
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36144
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36144
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Składniki
Mieso usmazyc na oleju,dodac cebule,czosnek i dusic do miekkosci.Ok 15min.Nastepnie dodac kukurydze,paste pomidorowa i przyprawy dusic jeszcze 5 min.Rozmieszac Bolognese z woda i wlac do dania,doprowadzajac do wrzenia.Na koncu ugotowac makaron zgodnie z jego czasem zawartym z tylu opakownia.Po ostudzeniu polac delikatnie olejem lub oliwa.Serwowac na goraco z potartym serem gouda z wierzchu!Smacznego!!!!!!!