Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Risotto z jajkiem sadzonym"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Na patelni rozgrzej oliwę. Wsyp ryż i smaż chwilę. Wlej gorący bulion warzywny i gotuj. W miarę potrzeby podlej wodą.
Kiedy ryż zmięknie, dodaj masło, przypraw. W ryżu zrób wgłębienia, wbij jajka, posyp szczypiorkiem. Nakryj patelnię smaż, aż jajka się zetną. Każdą porcję skrop octem balsamicznym.Źródło: Bella Relaks