Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Risotto z porem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Na oliwie z oliwek podsmaż posiekaną cebulę i czosnek. Następnie wrzuć ryż, dosyp sól oraz pieprz i po chwili smażenia dolej wino. Gdy odparuje, zalej potrawę bulionem i gotuj.
Pora pokrój w talarki, pomarańcze w kostkę. Zeszklij na drugiej patelni i wsyp odrobinę curry.
Na koniec połącz je z risotto i przy pomocy miseczek nałóż ozdobnie na talerz.
Antonina Zarakowska z WarszawyŹródło: Super TV