Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie ma naprawdę wiele zalet: przepyszne, niedrogie i zdrowe :)
Kotleciki z ryby i pieczarek w maślanym, porowym sosie z dodatkiem musztardy....
Odsłon: 2181
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 133
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4183
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 133
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4183
Składniki
Pora oczyścić i pokroić w słupki. Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę.
Filety z ryby oczyścić i pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać.
W rondlu na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, czosnek i por, dodać ryż i prażyć ok. 1 minuty, zalać 0,5 l wody, doprawić solą i pieprzem i gotować na małym ogniu ok. 25 min.
Na ok. 5-8 minut przed końcem gotowania włożyć do ryżu rybę, ostrożnie wymieszać i gotować do końca. Danie podawać udekorowane cytryną i koperkiem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Dania główne
Paluszki rybne (z dorsza)
Dania główne
Tradycyjne kotlety mielone
Dania główne
Sałatka z btatem
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 3
Paluszki rybne (z dorsza)
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 3