Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rizotto jest na prawdę pyszne i bardzo sycące:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11056
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13310
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5072
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11056
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13310
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5072
Składniki
Ryż ugotować 10min. Osobno podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę,dodać pokrojoną paprykę i dalej podsmażać.Mięso i kiełbasę smażyć osobno potem zmielić. Ryż oraz cebulkę usmażoną ,mięso i wędlinę wymieszać i doprawić do smaku solą , pieprzem i wegetą ,jak lubimy magii też można dodać. Formę wysmarowanąa i posypaną bułką tartą wyłożyć masą,na wierzch położyć plasterki pomidorów.
Posypać serem startym na grubych oczkach i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. Zapiec do roztopienia sera.
Smacznego życzę!