Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje pyszne roladki ze schabu z oliwkami i nie tylko
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy marchew obrana i stratą na tarce o dużych oczach 4. Następnie dodajemy pokrojone drobno papryki oraz pokrojone w plasterki oliwki
5. Farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki
6. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej 7. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
8. Roladki gotowe 9. Smacznego