Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje pyszne roladki ze schabu z oliwkami i nie tylko
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413967
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2212
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413967
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2212
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy marchew obrana i stratą na tarce o dużych oczach 4. Następnie dodajemy pokrojone drobno papryki oraz pokrojone w plasterki oliwki
5. Farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki
6. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej 7. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
8. Roladki gotowe 9. Smacznego